FUSIÓ A MENORCA

Nous vins elaborats a Menorca

Les vinyes i el celler d’en Crispín

La vinya i el celler estan localitzats a Mercadal, a la costa nord menorquina i al peu de la muntanya del Toro (360 metres), amb la influència directa de la tramuntana mediterrània. Els terrenys formen part dels materials més antics de l’illa (Paleozoic), caracteritzats per gresos i pissarres grises que conformen el bonic paisatge d’aquesta àrea. Els sòls que s’hi originen són magnífics per al cultiu de la vinya al ser permeables i pobres en matèria orgànica. Entre les diferents varietats que s’hi cultiven destaca la Garnatxa blanca, el Macabeu, el Merlot i el Cabernet Sauvignon, totes elles treballades de manera ecològica. El celler disposa de la tecnologia necessària per a vinificar vins de qualitat i actuals.

S’hi elaboren des dels anys vuitanta vins blanc i negres amb criança sota la marca Ferrer de Muntpalau.

El viñedo y la bodega estan localizados en Mercadal, en la costa norte menorquina y al pie del Monte Toro (360 metros), con la influencia directa de la tramuntana mediterránea. Los terrenos forman parte de los materiales más antiguos de la isla (Paleozoico), caracterizados por gres y pizarras grises que conforman el bonito paisaje de esta área. Los suelos que se originan son magníficos para el cultivo de la viña al ser permeables y pobres en materia orgánica. Entre las diferentes variedades que se cultivan destacan la Garnacha blanca, el Macabeo, el Merlot y el Cabernet Sauvignon todas ellas trabajadas de forma ecológica.  La bodega dispone de la tecnología necesaria para vinificar vinos de calidad y actuales.

Se elaboran desde los años ochenta vinos blancos y tintos crianza bajo la marca Ferrer de Muntpalau.

IMG_0572

Leave a comment