FUSIÓ A MENORCA

Nous vins elaborats a Menorca

Fusió blanc 2012

FUSIÓ BLANC 2012
Elaborat amb una base varietal de Garnatxa blanca i Macabeu, collits a finals d’agost. Maceració de les pells durant 6 hores, fermentació a baixa temperatura ( un 25% en bótes de roure francès i americà noves) i criança de tot el vi durant 6 mesos sobre les pròpies lies. El vi no ha estat ni filtrat ni estabilitzat, podria presentar algún petit tipus de sediment amb el temps que, no afectarà en cap cas la qualitat organolèptica del vi. S’han embotellat 1.333 ampolles.

FUSIÓ BLANCO 2012
Elaborado con una base varietal de Garnacha blanca y Macabeo, vendimados a finales de Agosto. Maceración de las pieles durante 6 horas, fermentación a baja temperatura (un 25% en barricas de roble francès y americano nuevas) y crianza de todo el vino durante 6 meses sobre las propias lías. El vino no se ha filtrado ni estabilizado, podría aparecer algún pequeño tipo de sedimento con el tiempo que, no afectará en ningú caso la calidad organoléptica del vino. Se han embotellado 1.333 botellas.

Leave a comment